Mesta

Ravintolamme Mesta pitää näytteilleasettajat kylläisinä. Buffetpöydästämme löydät valikoiman herkullisia lämpimiä ruokia, runsaan salaattipöydän sekä pientä makeaa. Huomioimme erityisruokavaliot ja varmistamme, että pysyt energisenä läpi messujen.
 

Päivittäin vaihtuvaan menuumme voit tutustua paikan päällä. Tervetuloa hengähtämään hetkeksi messukiireiden keskeltä!

Mesta lounas 7.-16.2.

Lounas sisältää salaattipöydän, päivän keiton, leivän ja levitteen, jälkiruoan sekä kahvin ja teen
 
 

Perjantai 7.2. klo 12-16
Uunilohta (NOR) rapukastikkeessa  
Lihapyöryköitä (FIN) ja sinappikermakastiketta 
Muu -kasvispihvejä ja savupaprikakastiketta 
Perunamuusia 

Lauantai 8.2. klo 11-16
Paneroitua kampelaa (NOR) ja tartar-kastiketta 
Saunapalvattua porsasta (FIN) ja kermaista paistinkastiketta 
Kasviscurrya 
Maalaislohkoperunoita 

Sunnuntai 9.2. klo 11-16
Uuniperunoita ja katkaraputäytettä (NOR) 
Hirven paistia (FIN) burgundin tapaan 
Chilillä maustettuja bataatti-falafeleja ja tzatziki-kastiketta 
Paistettuja perunoita 

Maanantai 10.2. klo 12-16
Silakkapihvejä (FIN) ja tillivoisulaa 
Pannupihvejä (FIN) ja paistettua sipulia 
Metsäsienikiusausta 
Perunamuusia 

Tiistai 11.2. klo 12-16
Paahdettua turskaa (NOR) ja sitruunavoikastiketta 
Kievin kanaa (FIN) ja kasviksia 
Kasviscaponataa ja luomutofua 
Yrttiperunaa 

Keskiviikko 12.2. klo 12-16
Jättiravun pyrstöjä (DEN) ja kasviksia kookos- currykastikkeessa 
Pippuripossua (FIN) 
Chili sin carne 
Pilahviriisiä 

Torstai 13.2. klo 12-16
Merilohta (NOR) ja remoulade-kastiketta 
Juustolla gratinoitua uunimakkaraa (FIN) 
Kasvispyöryköitä ja pippurikastiketta 
Perunamuusia 

Perjantai 14.2. klo 12-16
Wanhan ajan haukipihvejä (FIN) ja saaristolaiskastiketta 
Lindströmin pihvejä (FIN), kapriksia ja kermakastiketta 
Kasvis-koftapihvejä ja jogurtti-kastiketta 
Maalaislohkoperunoita 

Lauantai 15.2. klo 11-16
Friteerattuja neulamuikkuja (FIN) ja valkosipuli-smetanaa 
Maalaiskananpoikaa (FIN) ja kasviksia currykastikkeessa 
Vuohenjuustolla täytettyjä punajuuripihvejä 
Perunaa pohjanmaalta 

Sunnuntai 16.2. klo 11-16
Tempurapaneroitua turskaa ja sitruunakastiketta 
Riistakäristystä ja puolukkahilloa 
Mausteista härkäpapupaistosta 
Perunamuusia